İSTANBUL / PENDİK - ÇAMÇEŞME İMAM HATİP ORTAOKULU

ÇAMÇEŞME İMAM HATİP ORTAOKULU

Çamçeşme Mah. Misakı Milli Cad. Şimşek Sok. No 33 Pendik/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek orta öğrenime hazırlamak; Tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal, kültürel ve dini açılardan önder bireyler olarak yetiştiren öncü ve örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, kendi fikirlerini üretebilen, kendisi ve toplumla barışık, milli, manevi ve ahlaki değerler ile evrensel değerleri harmanlamış ve bunu özünde benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.
Başarılar
*2018-2019 Eğitim öğretim yılında 35 öğrencimiz 400 puan ve üzeri okullara yerleşmiştir.. *Şubat 2020´de İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması´nda öğrencimiz Ebrar Emine Küçükkaya birinci olmuştur. *Aralık 2019´da ilçemizde düzenlenen Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması´nda öğrencimiz Muhammed Zeyd Tan ikinci olmuştur. *8-E sınıfı Mehmet Emin Akbaba tekvando da İstanbul üçüncüsü, 6-E sınıfı Taha Furkan Ağcan tekvando da İstanbul üçüncüsü, 6-E sınıfı Buğra Kavak güreşte İstanbul birincisi, 7-E sınıfı Hüseyin Yıldız güreşte İstanbul üçüncüsü olmuştur. *İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün düzenlediği okullar arası güreş müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Ayberk Aksu ve Üveys Koçhan kendi alanlarında üçüncü olmuştur.
Öğretim Şekli :Kız öğrenciler sabahçı-Erkek öğrenciler öğlenci
Saatler
Kız öğrenciler: Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe günü 7.30-13.10 - Cuma günü: 7.30-14.00 / Erkek öğrenciler: Pazartesi günü: 13.20-19.50 - Salı-Çarşamba-Perşembe günü 13.20-19.00 - Cuma günü: 14.10-19.50
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Pendik tarafından gelecekler için 133,133T,133Ş,133D,133AP otobüsleri ve Pendik’ten kalkan Aydınlı, Tuzla, Şifa dolmuşları okulumuza yakın geçmektedir. İnilmesi gereken durak “Yemek Sitesi Durağı”dır. Tuzla tarafından gelecekler için(500T,500ES,130,130A otobüsleri geçmektedir) Tuzla yönünden gelecekler için “Tersane Köprüsü Durağı” okulumuza yakın olan duraktır. Pendik-BOTAŞ Minibüsleri de okulumuzun yanından geçmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzun öğrenci taşımacılığı Şenlik Tur tarafından yapılmaktadır. Telefon: 0532 774 01 75 - 0534 239 92 99
Yerleşim Yeri
Çamçeşme Mahallesi Misakı Milli Caddesi Şimşek Sokak No:26 Kaynarca/Pendik/İSTANBUL
Pendik Merkez´e 3 km, Kaymakamlığa 300 m mesafedeyiz.
Futbol, Basketbol, Bocce Etkinlikleri, Atletizm Çalışmaları
Sıfır Atık Projesi, etwinning Projesi, Sosyal Sorumluluk Projelerimiz