Ara

Okulumuzda yapılan Atletizm müsabakasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Çamceşme Mahallesi muhtar adayı Ramazan Tunç ve kıymetli azaları öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzu ziyaret ettiler. Nazik düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında okulumuzda düzenlenen programla anıldı. Vefatının 85. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve saygıyla yad ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda düzenlenen törenle coşku içinde kutlandı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımız için canını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 7-22 Ekim Kod Haftası kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi konularına ilişkin; Genetik Algoritma, Bulanık Mantık, Görüntü İşleme, Doğal Dil İşleme, Uzman Sistemler, Yapay Sinir Ağları, Veri, Enformasyon, Bilgi, Büyük Veri, Veri Madenciliği, Klasik Programlama, Makine Öğrenmesi kavramlarını öğrenebilecekleri etkinlikler yapıldı.

Ekm

6. Sınıf öğrencilerimizle Pendik Belediyesinin düzenlediği Kitap Fuarını gezdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başladı. 2023-2024 Eğitim öğretim yılında kız öğrencilerimiz merkez binamıza taşındığından dolayı ders saatlerimizde değişiklik olmuştur. Kız öğrencilerimiz sabahçı olarak, erkek öğrencilerimiz öğlenci olarak eğitim öğretimlerine devam edeceklerdir. Giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize güzel bir dönem geçirmelerini diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 16 Haziran 2023 Cuma günü karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi. Mezun olan öğrencilerimize yaşam boyu mutluluklar, tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

6-B sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı "The Doctor" isimli ingilizce kısa oyun sergilendi. Öğrencilerimizi emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Haz

6 Haziran 2023 Salı günü Şehit Ömer Halisdemir Gençlik ve Doğa Kampında okul pikniği düzenlendi.

Haz

Geleneksel olarak düzenlediğimiz minyatür kale okul futsal turnuvası ile bu sene ki etkinliklerimizin sonuna geldik. Çekişmeli geçen maçlarda

1. 8-E,

2. 8-G,

3. 7-G sınıfı oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

8. sınıf öğrencilerimize LGS sınavı öncesi son deneme sınavı yapıldı. LGS sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Okulumuzun uygun mekanlarında saksıda bitki yetiştirme etkinliği düzenlendi.

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Okul Müdürü Mustafa Arslan ve Müdür Baş Yardımcısı Ali Atıcı okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda eğitimine devam etmelerinin gerek akademik gerekse ahlaki yönde büyük fayda sağladığını ve bu dönüşleri öğrencilerimizden aldığımızı, çok memnun olduğumuzu ilettik.

Emekleri için kıymetli müdürümüzün şahsında tüm Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu personeline şükranlarımızı sunarız.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Okul içi düzenlenen sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.