Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz çeşitli etkinliklerle bir araya gelerek güzel zaman geçirdiler.

Nis

Okulumuz 6/D sınıfı öğrencileri Ramazan ayının gelişini kutlamak ve kültürümüzdeki izlerini canlı tutmak amacıyla bir program hazırladı. Programda; Hacivat -Karagöz oyunu, Ramazan davulcusu ve manileri, Ramazan şerbeti ikramı, ilahiler ve bilmeceler yer aldı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Halime Bayrakdar'a ve emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

12 Ocak 2022 Çarşamba günü Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi'nde gerçekleşen Pendik Okullar Arası Küçükler Erkek Masa Tenisi Turnuvasına ilk defa katılan okulumuz 4. olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ufuk Salman ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.

Ekm

Proje yürütücülüğünü okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni olan Didem SIĞAN 'ın yaptığı Z Kuşağı Meslekleri, 2020-2021 akademik yılında Ekim ayında başlayan ve Mayıs ayında sona eren Türkiye, Polonya ve Gürcistan ile ortak yürütülen bir eTwinning projesidir.