Yıllarca öğrenci yetiştirmiş ve yetiştirmekte olan, hayatını eğitime adamış öğretmenlerimizle bir araya gelerek eski anılarını yad ettik, değişen eğitim sisteminin farklılıklarını, yeni nesil öğrencileri ve öğretmenleri onların gözünden görmeye çalıştık.

5-B ve 5-D sınıfı öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili hazırladıkları maketleri sergiledi. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası ülkemizde “Bilişim Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bilişim, bilgi dünyası ile teknoloji dünyası arasındaki köprüyü kuran en önemli etkendir. Bu yüzden teknoloji ve internet hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir.

Okulumuzda öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştirmek, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlamak amacıyla “Tartışarak Anlaşıyoruz” münazara etkinliği ve “40 Şair 40 Şiir” etkinliği düzenlendi.

Nis

Öğrencilerimizde Ramazan Ayı bilincini oluşturmak amacıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimizin katılımlarıyla hatimler indirilerek duaları yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerine mesleki farkındalık oluşturmak amacıyla meslek tanıtımı yapılmıştır.

Nis

Okulumuz öğrencileri Hababam Sınıfı Müzesi, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Çamlıca Camii ve İslam Medeniyetleri Müzesi'ni ziyaret etti.

Nis

Meslek dersi öğretmenlerince seçilen, öğrencilerimizin yardımlarıyla hazırlanan haftanın ayet ve hadisleri panolarımızda sergileniyor. Ayrıca Ramazan ayı münasebetiyle hazırladığımız “Her Güne Bir Hadis-i Şerif” etkinliğinde öğrencilerimiz tarafından Hadis Ağacı hazırlanıp her gün yeni bir hadis-i şerif ile meyvelendirildi.

Nis

Okulumuz Türkçe öğretmenleri tarafından düzenlenen ödüllü bulmaca etkinliği öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Kelimeleri bulup yerleştiren öğrencimize hediyesi verildi.

Nis

Okulumuz öğrencilerine 7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında bilgilendirme yapıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Mrt

Çamçeşme İmam Hatip Ortaokulu olarak Ramazan ayını vesile yaptık. Öğrencilerimiz hayırda yarışarak deprem bölgesindeki hijyenik malzeme ihtiyacına içinde 13 kalem malzeme bulunan 20 koli ile destek verdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ramazanın gelişini coşkuyla kutlamak, öğrencilerimizde Ramazan Ayı bilincini oluşturmak için okulumuzun çeşitli yerleri süslendi.

Mrt

Çamçeşme İmam Hatip Ortaokulu olarak Çanakkale şehitlerimizi anmak ve bu büyük zaferi nesillerimize yeniden anlatmak için okulumuz konferans salonunda 7-B ve 5-B sınıflarının hazırlamış oldukları programımızı gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programımız oratoryo, koro ve şiirlerle devam etti. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz programa içtenlikle katılım sağlarken Çanakkale ruhu derinden hissedildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında masa tenisi turnuvası yapılmıştır. Kıyasıya mücadele sonucunda ilk dörde giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda her branştan öğretmenin olduğu Akademik Takip Komisyonu oluşturuldu. Komisyon 8. sınıf öğrencilerimizin LGS hazırlıkları kapsamında gelişimlerini takip edecek, eğitim-öğretim süreçlerini planlayarak değerlendirmelerde bulanacaktır. LGS de başarılı olmuş öğrencilerle sınava hazırlanan öğrencileri buluşturma, lise tanıtım gezileri gibi aktiviteler düzenleyecektir.